Dit is echt ideaal om te maken als je de dag daarvoor spaghetti gemaakt hebt en er nog saus over is.

De foto hieronder heb ik genomen toen ik vlug vlug mijn croque bolognaise gemaakt heb dus hij is niet schitterend. als je de croque opdient op een blaadje sla oogt het natuurlijk veel beter! Voor de rest ook afwerken met gemalen kaas en een paar druppels Tabasco en hij is perfect!

croque bolognaise

Recept Croque Bolognaise

Ingrediënten:

2 sneetjes brood per persoon
1 snede kaas per persoon
1 snede hesp per persoon
Bolognaise saus
Gemalen kaas
Tabasco (voor de liefhebbers)

Bereidingswijze:

Deze croque maken is heel simpel want uiteindelijk is het gewoon een croque monsieur met bolognaise saus over.

Beleg een snede brood met een snede kaas en een snede hesp. Leg er een andere boterham op. Smeer de buitenkanten een beetje in met boter zodat hij zo meteen een mooi bruin korstje krijgt in de toaster.

Leg de croque in de toaster of grill en laat hem erin liggen tot hij mooi bruin ziet en tot de kaas gesmolten is.

Leg de croque op een bord en doe er warme bolognaise saus over.

Afwerken met gemalen kaas en wat tabasco.

Smakelijk!