De naam zegt het al zelf, deze eenvoudige bananentaart is eenvoudig te maken. We gebruiken een paar poedertjes en een vooraf gemaakte kruimeldeeg en je zal het zien (of proeven): snel klaar maar wel heel lekker!

bananentaart

Ingrediƫnten eenvoudige bananentaart

1 vel kruimeldeeg
1 zakje vanillepudding (Imperial)
1 zakje taartina (dr. Oetker)
2 bananen

Bereidingswijze

Verwarm de oven bak de kruimeldeeg blind.

Maak ondertussen de vanillepudding zoals op het zakje beschreven.

Laat de deeg en de pudding afkoelen.

Snij de bananen in schijfjes.

Vul de taartbodem met de pudding en beleg het met de schijfjes pudding.

Verwarm de taartina en doe het over de bananenschijfjes zodat je een professioneel ogende taart krijgt.

Nog even laten afkoelen en smullen maar!
eenvoudige banenentaart

Extra tips:

  • Leg de schijfjes banaan van het middan naar de buitenkant dan kan je ze mooi laten overlappen. Bij de taart op de foto was ik dat vergeten.
  • Smeer de bodem van de taart in met lekkere chocopasta voor je de pudding er op doet.