Dit is een ongelooflijk eenvoudig hapje maar het is wel bijzonder lekker!

Als materiaal heb je een oven en een uitsteekring nodig.

Ingrediënten voor bladerdeeg met geitenkaas en appel

1 vel bladerdeeg
gekruimelde geitenkaas
1 appel in blokjes
(vloeibare) honing

Bereidingswijze:

Schil de appel en snij hem in kleine blokjes.

Rol de bladerdeeg uit en steek er met de ring zoveel mogelijk rondjes uit.

bladerdeeghapjes-geitenkaas-appel

Leg op de helft van de bladerdeeg-rondjes een mengsel van appel en geitenkaas en doe er een drupje honing over.

Bedek nu deze rondjes met de overschot van de bladerdeeg-rondjes (zoals een hamburger) en druk de randen goed aan.

bladerdeeghapjes-in-de-oven

Een klein kwartier in een oven van 200 graden en je hapjes zijn klaar.

bladerdeeg-geitenkaas-appel

Wie graag experimenteert kan er ook gehakte walnoten bij doen.

Met één rol bladerdeeg heb ik 14 hapjes kunnen maken.