Dit is een heerlijk receptje voor wafels met appel! Het zijn minuut wafels en daarmee bedoelen we dat ze heel vlug klaar zijn.

Een wafel smaakt altijd maar de appel erbij geeft er een speciale ‘touch’ aan.

wafels met appel

Ingrediënten voor minuut wafels met appel:

250 gram zelfrijzende bloem
250 ml melk
3 eieren
100 gram kristalsuiker
75 gram boter
1 pakjes vanillesuiker

Bereidingswijze:

Roer de bloem, melk en eierdooiers door elkaar. Klop de eiwitten tot sneeuw. Zet de gesmolten boter, de suiker en vanillesuiker onder de bloem, melk en eigelen. Meng hier tenslotte het tot sneeuw geklopte eiwit onder.

Neem twee appels en schil die. Rasp nu de appels door het beslag. Zorg dat alles goed gemengd is en laat een paar minuten rusten.

Warm je wafelijzer op en bakken maar!

Warm of koud opdienen en naar hartelust suiker of slagroom er op doen.