Lekker gezonde en vegetarische ovenschotel!

Ingrediënten:

450 g spinazie (gekookt en uitgelekt)
nootmuskaat
zout
peper
2 el yoghurt
3 teentjes knoflook (gepeld en uitgeperst)
1 eierdooier
200 g feta
lasagnebladen

voor de saus:

1,5 dl yoghurt
1 ei
3 el parmezaanse kaas
3 tomaten,gewassen en in plakjes gesneden.

Bereidingswijze:

Doe spinazie,nootmuskaat zout,peper,yoghurt,eierdooier en verkruimelde feta in een kom en meng goed.
Beboter een ovenschaal en leg laag om laag spinaziemengsel en lasagnebladen. De bovenste laag bestaat uit lasagnebladen.

Roer de yoghurt,het losgeklopte ei en de helft van de parmezaanse kaas door elkaar.

Schep de saus over de lasagneschotel. Bedek het geheel met plakjes tomaat en strooi daarover de rest van de kaas.

Bak het gerecht in het midden van de oven in ca. 35 min. gaar en goudbruin. (190 graden)

 

 

 

Kijk hier voor meer recepten voor lasagne

http://www.koken-met-kids.be/wp-content/uploads/2011/07/lasagnespinazie.jpghttp://www.koken-met-kids.be/wp-content/uploads/2011/07/lasagnespinazie-150x150.jpgadminReceptjes
  Lekker gezonde en vegetarische ovenschotel! Ingrediënten:450 g spinazie (gekookt en uitgelekt)nootmuskaat zout peper 2 el yoghurt 3 teentjes knoflook (gepeld en uitgeperst) 1 eierdooier 200 g feta lasagnebladen voor de saus: 1,5 dl yoghurt 1 ei 3 el parmezaanse kaas 3 tomaten,gewassen en in plakjes gesneden.Bereidingswijze:Doe spinazie,nootmuskaat zout,peper,yoghurt,eierdooier...