Spaghetti Arrabiata

Deze spaghetti arrabiata is niet echt zoals hij meestal gemaakt wordt. Ik doe er namelijk nog gehakt bij en omdat het voor de kinderen is hou ik me nogal in met de rode pepers. (Dat wil niet zeggen dat het niet spicy is)

Ingrediënten:

500 g gehakt
pasta voor 4 personen
1 blik tomatenblokjes 
1 ui
2 teentjes look
1 rode peper
olijfolie

kaas en basilicum voor de afwerking

 

Bereidingswijze:

Snipper de look en de ui. 

Laat olijfolie warm worden in een pan en fruit hierin de look en de ui. Doe er het de tomatenblokjes bij en laat pruttelen.

Snij het pepertje fijn en doe het in de saus. PAS OP: niet in één keer alles er in doen want ze zijn echt wel pikant! Eerst proeven dus.

Neem een andere pan en prak hierin het gehakt zoals je bij een normale spaghetti saus doet.

Als het gehakt uiteen valt in kleine blokjes doe je het bij de tomaten saus.

Roer alles goed oner elkaar en laat pruttelen. 

Kook de spaghetti zoals op verpakking staat en giet af als hij gaar is. Doe nu de spaghetti mee in de pan en laat nog twee minuutjes meekoken met het tomatenmengsel.

Opdienen met kaas en wat basilicum.