Croque bolognaise – origineel croque recept!

Dit is echt ideaal om te maken als je de dag daarvoor spaghetti gemaakt hebt en er nog saus over is.

De foto hieronder heb ik genomen toen ik vlug vlug mijn croque bolognaise gemaakt heb dus hij is niet schitterend. als je de croque opdient op een blaadje sla oogt het natuurlijk veel beter! Voor de rest ook afwerken met gemalen kaas en een paar druppels Tabasco en hij is perfect!

croque bolognaise

Recept Croque Bolognaise

Ingrediënten:

2 sneetjes brood per persoon
1 snede kaas per persoon
1 snede hesp per persoon
Bolognaise saus
Gemalen kaas
Tabasco (voor de liefhebbers)

Bereidingswijze:

Deze croque maken is heel simpel want uiteindelijk is het gewoon een croque monsieur met bolognaise saus over.

Beleg een snede brood met een snede kaas en een snede hesp. Leg er een andere boterham op. Smeer de buitenkanten een beetje in met boter zodat hij zo meteen een mooi bruin korstje krijgt in de toaster.

Leg de croque in de toaster of grill en laat hem erin liggen tot hij mooi bruin ziet en tot de kaas gesmolten is.

Leg de croque op een bord en doe er warme bolognaise saus over.

Afwerken met gemalen kaas en wat tabasco.

Smakelijk!

Een gedachte over “Croque bolognaise – origineel croque recept!

  • 6 december 2020 om 13:49
    Permalink

    Ik vind het altijd zo een smodderboel,
    heel de croque machine onder de spaghetti saus

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor je bezoek! Wil je ons ook volgen op Instagram? bedankt!

%d bloggers liken dit: