Delforge Christmas Cinnamon Frost

Onlangs kreeg ik per post een pakketje toe met daarin wel een heel speciale lekkernij. Ik wist eerst niet goed wat het was maar er zat gelukkig een briefje bij met wat uitleg. Het was de “Delforge Christmas Cinnamon Frost“.

Huis Delforge is bekend van allerlei kermisspecilateiten en komt nu in primeur met hun Delforge Christmas Cinnamon Frost.

delforgesmaken

Dit is een topping die je op smoutebollen, churros, enz. kan doen. De felroze kleur krijgt het omdat het op basis van suikerspin is gemaakt (lekker zoet dus) en verder proef je subtiel nog wat vanille en kanneel.

Bovenstaande kan je in eender welk persbericht lezen maar je kan er pas iets over zeggen als je het zelf hebt getest. En geloof me, ik had dé perfecte test voor dit nieuwe product! Een paar dagen na dat het in de bus zat was er een grote wafelenbak bij mij thuis en daar hebben we het getest. De kinderen vonden het alvast prima!

 

delforge4

Na de kinderen hebben ook de volwassenen allemaal nog een test gedaan en daar was de algemene teneur: speciaal, maar wel lekker! 🙂

Test geslaagd dus!

delforge1

Dit jaar staat Delforge voor het eerst op de Gentse Winterfeesten met hun Christmas Factory Chalet. Daar kan je de nieuwe topping en hun andere lekkernijen komen proeven! Zeker doen als je in de buurt bent!

Het Kerstdorp is open van 8 december tot 7 januari.

Heb je het geproefd? Laat even weten in de commentaren wat je er van vond!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor je bezoek! Wil je ons ook volgen op Instagram? bedankt!

%d bloggers liken dit: