Een cadeau voor moeder op Moedertjesdag

Binnenkort is het weer zover! De tweede zondag van mei is het weer Moederdag en dan zetten we alle mama’s lekker in de bloemetjes. Nu ja, een bloemetje is altijd meegenomen maar waarom zou je dit jaar eens niet gaan voor een iets origineler cadeau voor moeder?

Als je een beetje rondkijkt op internet vind je tientallen sites waar je leuke cadeaus kan kopen en één van de beste vind ik persoonlijk Radbag. Deze site is niet alleen voor moeders maar voor iedereen die op zoek is naar originele cadeaus of gadgeDe bets.

Wat ik persoonlijk erg goed vind, is dat ze de cadeaus mooi sorteren per gelegenheid. Voor Moederdag hebben ze dat uiteraard ook gedaan en een overzicht van alle geschikte cadeaus vind je bij hun pagina over een cadeau voor moeder.

Bekijk het zeker eens, ik ben er zeker van dat je zeker iets gepast gaat vinden.

De leukste cadeaus voor moeder

Hieronder zet ik nog een overzichtje van de cadautjes die ik zelf wel zou willen kopen.

cadeaus voor moeder

Aaah… Met deze tas kan je gewoon niks verkeerd doen! Ik neem aan dat iedereen wel het onderste vakje zal aanduiden. 🙂

Deze tas heb je voor net geen 10 euro dus misschien kan je er nog één van onderstaande cadeautjes bij doen ook.

cadeau voor moeder

Parfum is ook altijd leuk maar helemaal niet zo origineel zou je denken… Ja, dat klopt maar deze parfum is geen gewone parfum. Met deze set kan je zelf je eigen geurtje samenstellen. Als ik het goed zie zijn er verschilende dozen zodat je kan gaan voor eerder bloemig, of eerder een natuurlijk geur, enz.

poster

Met deze poster kan je helemaal los gaan! Je kan de poster volledig personaliseren dus als je altijd al eens een speciale boodschap wou brengen aan je moeder dan kan dat perfect met dit cadeau!

 

Neem zeker eens een kijkje op de site want je hebt nog tientallen andere gadgets ook. Heb je zelf ook een schitterend idee voor een cadeau? Laat maar weten in de commentaren (als je het wil delen natuurlijk)

Een gedachte over “Een cadeau voor moeder op Moedertjesdag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor je bezoek! Wil je ons ook volgen op Instagram? bedankt!

%d bloggers liken dit: