Gehaktballetjes in een jasje van bladerdeeg


Ingrediënten voor gehaktballetjes in bladerdeeg: 

Gemengd gehakt
Peper
Zout
Nootmuskaat
Chapelure
Bladerdeeg

Bereidingswijze:

Meng het gehakt goed met de kruiden en het paneermeel. Het is goed gemengd als het niet meer aan je handen plakt.

Rol de bladerdeeg open.

Rol balletjes van het gehakt. (Groot, klein, tussenin.. maakt allemaal niet uit!)

Pak de balletjes in in de bladerdeeg en steek ze 20 minuten in een oven van 200 graden.

Smakelijk!

Rol de gehaktballetjes

Inpakken met bladerdeeg

Zo zien ze er uit na 20 minuutjes oven!!! Smakelijk!!!

PS: sausjes naar keuze horen er ook bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor je bezoek! Wil je ons ook volgen op Instagram? bedankt!

%d bloggers liken dit: