Gevulde tomaat

 

Dit gerechtje is het meest gekend als Tomaat Farci(e) maar eigenlijk wil dit gewoon Gevulde Tomaat zeggen.

 

Ingrediënten voor gevulde tomaten:

500 gr gehakt 
ui of sjalot
look
pezo
tomaten

 

Bereidingswijze voor gevulde tomaten:

Het gehakt kruiden en voeg de fijngesnipperde ui of sjalot en de verse look toe. Meng alles goed onder elkaar. 

Snij het hoedje van de tomaat en haal het binnenste uit de tomaat, vul daarna de lege tomaten met het gehaktmengsel

Strooi er (indien gewenst) nog wat gemalen kaas of parmezaan bovenop en leg het tomatenhoedje er bovenop. Dan gaat alles in de oven op 200 graden zo’n 45 min. 

Smakelijk eten…

 

Tomaat Farci

 

Tomate Farci

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor je bezoek! Wil je ons ook volgen op Instagram? bedankt!

%d bloggers liken dit: