Ik & mijn kind

Nee, ik heb het niet over mezelf en mijn kind maar wel over de webshop Ikenmijnkind die ik onlangs ontdekt heb.

Zoals je al kan raden is het een webwinkel die zich richt op mama’s en kinderen. Zo zijn er natuurlijk veel dus waarom zou je deze moeten bezoeken? Wel, daar zijn twee goede redenen voor: Ze hebben een veel groter aanbod dan de meeste winkels en ze maken er een punt van om coole en goedkope kleding aan te bieden.

Welke merken verkopen ze allemaal bij Ik & mijn kind

Ik ken toch één en ander van kinderkleding en als ik eerlijk ben moet ik zeggen dat ik maar weinig van de merken ken die ze verkopen:

Anita, B*E*S*S, Born to be Famous, Carriwell, Dirkje, Junarose, Little Pieces, Lodger, Love2Wait, Mama Licious, Mamaband, Medela, Name It, Only, Pebble Stone, Pieces, Proud MaMa, Supermom, Vila en Weleda.

Maakt eigenlijk ook helemaal niet uit want een blik op de collectie leert je al gauw dat het allemaal originele en coole spullen zijn. Uiteraard verkopen ze spullen voor zowel jongens als meisjes en ook voor baby’s.

Het duurste stuk dat er tussen zit kost 60 euro… Niet overdreven zou ik durven zeggen! Op heel veel stukken (buiten de nieuwe) zit er ook nog een mooie korting dus echt wel de moeite om eens door de collectie te gaan.

Kleding voor mama’s – positiekleding

Naast de kinder collectie is er ook gedacht aan de mama’s. Ze verkopen spullen voor dames die zwanger zijn maar ook gewoon leuke spulletjes voor als je niet zwanger bent. Ook hier zijn het allemaal scherpe prijzen!

Handig want als je dan toch op zoek bent naar iets voor de kinderen kan je ineens iets voor jezelf bestellen! 😉

Meer informatie vind je natuurlijk op de site zelf:
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor je bezoek! Wil je ons ook volgen op Instagram? bedankt!

%d bloggers liken dit: