Je tuinfeest altijd in de juiste sfeer

Voelen jullie het ook mensen? De zomer is in zicht! Hoog tijd dus om al eens te denken aan BBQ en de bijhorende tuinfeesten.

Ikzelf, als zelfverklaarde hobbykok en BBQ liefhebber maak er een punt van om 2x per jaar een groot feest in mijn tuin te geven. Je weet wel hoe dat gaat. Je nodigt in de namiddag wat mensen uit en maakt het zo gezellig mogelijk. Een beginuur kennen we wel maar een einduur… Dat is altijd afwachten. Concreet wil dat bij mij zeggen dat het op een gegeven moment donker wordt en dat de mensen noodgedwonen naar binnen moeten verhuizen omdat je niks meer ziet. Niet gezellig want een deel van de mensen maakt van de verhuis ineens gebruik om naar huis te gaan en de rest zet heel je living en keuken op stelten. ūüôā

Gelukkig is er voor elk problem een oplossing en in dit geval was het simpel: Buitenlampen installeren! Even zoeken op internet en bij lampenonline.com heb ik verschillende soorten lampen gevonden die de juiste sfeer er zeker in zullen brengen!

Buitenlampen kiezen voor je tuin

buitenlampenHet lijkt op zich niet zo moeilijk maar je moet toch met een paar zaken rekening houden. Ik wou twee dingen: gezelligheid en functionaliteit.

Om het gezellig te maken heb ik gekozen voor van die paaltjes die niet superveel licht geven. Mijn tuin is vrij breed en diep naar achter met langs de zijkant planten en bloemen. Rondom de tuin heb ik om de zoveel meter zo een paaltje gezet. Er is één boom/struik die wat hoger is en daar heb ik een spot geplaatst die schijnt in de kruin van de boom. Super cool!

Het problem met die opstelling was dat het wel gezellig was maar dat ik aan de eettafel nog altijd niet veel licht had dus ik heb ook nog over de lengte van de achtergevel 3 spots gehangen die naar boven en beneden schijnen tegen de gevel. Heel mooi en net voldoende verlichting om ook aan tafel alles te kunnen zien.

Afwerken met hier en daar een kaarsje op tafel en je kan desnoods heel de nacht doorgaan!

Wil je alle modellen eens rustig bekijken? Kijk dan eens in het speciaal overzicht voor buitenlampen, daar staan ook de dingen bij die ik besteld heb.

Wat je niet mag vergeten als je online besteld is dat je ook rekening moet houden met de elektriciteit. In mijn geval heb ik voor de paaltjes in de tuin een kabel moeten aanleggen rondom heel de tuin. Als je dat niet ziet zitten moet je kiezen voor verlichting op zonne energie. Klinkt logisch maar ik zeg het liever erbij.

Soit, dit alles om maar te zeggen: Ik ben er klaar voor! Laat die zomer en de feesten maar komen!

Ben je trouwens ook een BBQ liefhebber? Hier staan nog wat top BBQ recepten!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor je bezoek! Wil je ons ook volgen op Instagram? bedankt!

%d bloggers liken dit: