Junior BBQ spiesjes

 

Ingrediënten voor een BBQ spies:

400 g rundergehakt
1 eetlepel curryketchup
bouillon (van tablet mag)
8 plakken gekookte ham
6 knakworstjes
8 schijven ananas uit blik
zout en peper

 

Bereidingswijze:

Het gehakt goed mengen met de ketchup, zout en peper en hiervan 36 balletjes draaien. Deze in bouillon in 10 minuten zachtjes gaarkoken en droogdeppen. De plakjes ham elk in 3 repen snijden en de knakworstjes in vieren. De 24 stukjes worst met de hamreepjes omwikkelen. De schijven ananas elk in 6 stukjes snijden. Gehaktballetjes afwisselend met ananas en worstjes aan spiesjes rijgen.

Spiesjes op barbecuerooster leggen, regelmatig keren en ca. 5 minuten roosteren. Check zeker of alles goed doorbakken is voor je het opdient. Indien nodig leg je ze terug tot dat je zeker bent.

BBQ brochette

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor je bezoek! Wil je ons ook volgen op Instagram? bedankt!

%d bloggers liken dit: