Junior BBQ spiesjes

 

Ingrediënten voor een BBQ spies:

400 g rundergehakt
1 eetlepel curryketchup
bouillon (van tablet mag)
8 plakken gekookte ham
6 knakworstjes
8 schijven ananas uit blik
zout en peper

 

Bereidingswijze:

Het gehakt goed mengen met de ketchup, zout en peper en hiervan 36 balletjes draaien. Deze in bouillon in 10 minuten zachtjes gaarkoken en droogdeppen. De plakjes ham elk in 3 repen snijden en de knakworstjes in vieren. De 24 stukjes worst met de hamreepjes omwikkelen. De schijven ananas elk in 6 stukjes snijden. Gehaktballetjes afwisselend met ananas en worstjes aan spiesjes rijgen.

Spiesjes op barbecuerooster leggen, regelmatig keren en ca. 5 minuten roosteren. Check zeker of alles goed doorbakken is voor je het opdient. Indien nodig leg je ze terug tot dat je zeker bent.

BBQ brochette

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor je bezoek! Wil je ons ook volgen op Instagram? bedankt!

%d bloggers liken dit: