Koken met kinderen: de beste boeken

Koken met kinderen is niet altijd eenvoudig dat weten we ondertussen allemaal wel. Op deze site vind je enorm veel recepten die je kan maken voor je kinderen maar er zijn ook heel wat kookboeken speciaal voor de kleintjes.

Bij Bol.com heb je zelfs een aparte rubriek met allemaal boeken speciaal voor kinderen. Er staan 100’en boeken in dus keuze genoeg.

De boeken vind je hier: Koken met kinderen.
Kies zelf maar eentje uit! Hieronder een voorbeeld van een vrij bekend boek.

Easy Peasy

easy-peasy-claire-van-den-heuvel-vera-van-haren-boek-cover-9789023014034Het boek Easy Peasy is een boek waarover ik op internet al heel veel goede dingen heb gelezen. Het is een kookboek voor ouders van de allerkleinsten (0-4). Bomvol recepten die naast gezond, voedzaam en smaakvol ook gemakkelijk te maken zijn. Ook geeft Easy Peasy inspiratie en houvast om slimme keuzes te maken en zo je baby, dreumes of peuter een gezonde basis te geven. Easy Peasy is daarnaast een handleiding voor ouders op het gebied van eetgedrag. Waarom is het beter om te beginnen met het geven van groente in plaats van fruit? Wat is het voordeel van een suikervrije start? En hoe overleef je de twee-is-nee-fase? Met een uitgebreide filosofie, eenvoudige foodrules, leuke tips, realistische alternatieven en heel veel gemakkelijke recepten.

 

Heb je zelf ook een aantal kookboeken voor kinderen? Laat ons gerust weten in de comments dewelke voor jouw de beste is.

Deze ken ik zelf niet maar hij wordt als beste (of populairste) geklasseerd:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor je bezoek! Wil je ons ook volgen op Instagram? bedankt!

%d bloggers liken dit: