Kokos rotsen

 

Ingrediënten:

200g geraspte kokosnoot, 25g bloem
6 eiwitten op kamertemperatuur, 175g suiker, 2 pakjes vanillesuiker

Bereidingswijze:

De oven voorverwarmen tot 200°C.
De geraspte kokos mengen met de bloem.
De eiwitten met de suiker en de vanillesuiker in een kookpannetje doen en goed kloppend op zacht vuur verwarmen tot 50 à 55°C.
Neem van het vuur en voeg het kokosmengsel toe.
Doe in een spuitzak met een getande huls en spuit hoopjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak in de oven 8 à 10 minuten, afhankelijk van de grootte, tot de rotsjes licht bruin maar nog zacht vanbinnen zijn.
Laat afkoelen op de bakplaat.

Kokos rotsjes

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor je bezoek! Wil je ons ook volgen op Instagram? bedankt!

%d bloggers liken dit: