Linguine met salade

 

 Linguine met sla

Ingrediënten voor 4 personen:

350 g pasta, kleine
250 g kerstomaten (gehalveerd)
1 tomatenpuree (klein blikje)
50 g parmezaan (schilfers)
10 cl groentebouillon
4 el olijfolie
2 knoflookteentjes
1 ui
2 tl kristalsuiker
100 g rucola (+ een handjevol voor de afwerking)
peper
zout
1 chilipeper

Bereidingswijze van linguine met salade:

Kook de pasta beetgaar . Snij het chilipepertje fijn. Snipper de knoflook en de ui.

Fruit de knoflook en ui in olijfolie. Voeg er de kerstomaatjes, de tomatenpuree, het chilipepertje, de bouillon en de suiker aan toe. Kruid met peper en zout en laat op een zacht vuurtje 30 minuten sudderen.

Serveer de pasta met de saus en werk af met rucola en parmezaan.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor je bezoek! Wil je ons ook volgen op Instagram? bedankt!

%d bloggers liken dit: