Panini

 

Ingrediënten:

 

Stokbrood om af te bakken
een paar sneden hesp
een paar sneden kaas (of mozarella)
een tomaat
een grill

 

Bereidingswijze:

 

Bak eerst het stokbrood zoals beschreven op de verpakking. Haal het uit de oven en laat afkoelen. Als het genoeg afgekoeld is, snij je het volledig open zodat we het kunnen beleggen.

Snij nu ook de tomaat in schijfjes en laat de grill alvast heet worden.

Begin met het stokbrood te beleggen met kaas. Zorg dat heel de lengte bedekt is. Bovenop de kaas leg je de schijfjes tomaat.

Hierboven komt de hesp, ook weer volledig de lengte bedekken.

Doe het stokbrood terug dicht en leg het onder de grill. De bedoeling is dat de kaas wat kan smelten maar vooral dat je die mooie bruine strepen er op krijgt.

 

Panini met kaas en hesp

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor je bezoek! Wil je ons ook volgen op Instagram? bedankt!

%d bloggers liken dit: