Spaghetti Omelet
Dit is een echt “Restjes Recept”!
In dit geval werken we de rest van de Spaghetti weg. Het maakt niet uit wat er allemaal in je saus zit, het lukt altijd.
Gooi de volgende keer je overschot niet weg maar probeer dit recept eens.
Ingrediënten voor een spaghetti omelet:
Rest van de spaghetti
Eieren
Bakboter
Bereidingswijze:
De bedoeling is dat je pasta gemengd is met je pastasaus voor je aan het recept begint.
Klop de eieren los in een aparte kom. De hoeveelheid eieren is afhankelijk van de rest spaghetti natuurlijk. Om jullie een idee te geven, voor het omelet op de foto heb ik 4 eieren gebruikt.
Kruiden is niet nodig omdat de spaghetti al goed afsmaakt normaal.
Doe nu de pasta in de kom met eieren en meng alles goed onder elkaar.
Smelt je boter in een pan en doe het ei-pasta mengsel erbij.
Je vuur mag zeker niet te hoog staan want we gaan alles rustig gedurende een vijftal minuten laten garen.
Prik af en toe eens met een vork in de omelet om te zien of het klaar is.
Dit is zeer lekker om met een boterham te eten.
Wel opletten want de pasta samen met de eieren maakt dat dit redelijk zwaar is!
Zelf ook een goed Restjes Recept? Schrijf het gerust in de commentaren hieronder!