Wat is het lekkerste gerecht voor kinderen?

Voor deze enquete heb ik jouw hulp nodig! Welk gerecht is absoluut het favoriete gerecht van jouw kind(eren)? Een voorgerecht, een hoofdgerecht of een dessert.. Het maakt niet uit. Laat maar weten wat bij jullie thuis de topper is.

 

lekkerste gerecht voor kinderen

Stem op één van de gerechten hieronder of zet gewoon zelf je antwoord erbij, het kan allemaal!

Wat is het lekkerste recept voor kinderen?
 • Voeg je antwoord toe

 

Bedankt alvast voor jullie massale deelname en als je gestemd hebt vergeet dan niet van de resultaten te delen via Facebook of Twitter.

Als je voor één van de favorieten een goed recept weet staan online mag je de link altijd in de commentaren hieronder plakken.

9 gedachten over “Wat is het lekkerste gerecht voor kinderen?

 • 10 februari 2017 om 14:11
  Permalink

  De favorieten van mijn zoon: spinazie a la creme, champignonsoep en patat. Van mijn dochter was het heel lang pasta met pesto, maar nu pizza salami. Gelukkig heb ik (verder) redelijk gezonde eters. Ze eten ontzettend veel en je ziet er niks van, terwijl ze als baby/peuter/kleuter vrij mollig waren. Sowieso eten ze elke dag heel veel rauwkost. Warme groenten zijn lastiger. En ze vinden ook dingen als garnalen, mosselen, zalm, etc lekker.

  Beantwoorden
 • 11 april 2017 om 20:35
  Permalink

  Als kindje had ik vaak graag de simpele gerechten zoals prei, worteltjes en aardappelen. Nu is het zeker en vast macaroni 😀

  Beantwoorden
 • 12 april 2017 om 08:11
  Permalink

  Mijn zonen eten het liefste spaghetti (uit deze lijst). Daarnaast -maar dat is geen recept- vragen ze altijd naar friet met frikadel (curryworst).

  Beantwoorden
 • 12 april 2017 om 08:13
  Permalink

  Misschien nog een kleine aanvulling: bij de onthaalmoeder blijken ze onverwachte dingen lekker te vinden zoals “rundstong in Madeirasaus”…

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor je bezoek! Wil je ons ook volgen op Instagram? bedankt!

%d bloggers liken dit: