Wraps met zwanworstjes
Dit recept kwam tot stand toen ik geen zin had om buiten te komen. Ik heb gewoon een paar dingen uit de voorraadkast en uit de ijskast bij elkaar gegooid.
De vulling van deze wraps kan je evengoed gebruiken in een pitabroodje of gewoon met aardappelen of rijst.
Ingrediënten:
1 blik frankfurter worsten
1 rode paprika
1 teen look
1 bakje champignons
1 wrap vel per persoon
bakboter
Bereidingswijze:
Snij de paprika, de look en de champignons in kleine blokjes. Laat meer dan genoeg bakboter smelten in een pan en doe daar de gesneden groenten in. Laat dit een paar minuten op het vuur staan.
Snij de worstjes in kleine stukjes en doe ze mee in de pan.
Alles goed ondereen mengen zodat alles goed warm kan worden.
Leg ondertussen de wraps in de microgolf oven en maak ze warm zodat ze soepeler zijn om op te rollen.
doe nu de vulling op de wrap en rol hem op. Vergeet niet van de onderkant dicht te plooien of je vulling valt er zo weer uit. Persoonlijk vind ik het bijzonder lekker om ook een sneetje kaas mee in de wrap te rollen.
Wie een betere foto heeft mag hem altijd mailen!
Hier kunt u nog betere recepten voor wraps vinden