Vliegenzwam

 

Dit hapje kan je perfect maken voor Halloween of voor andere griezelige feestjes.

Ingrediënten:

6 eieren
mayonaise 
3 tomaten
bosje peterselie  

Bereidingswijze:

Kook de eieren hard (ca 8-10 min.).
Schrik ze af in koud water.
De tomaten door midden snijden en 
met een lepeltje het vruchtvlees eruit halen.
Met keukenpapier de tomaten droog deppen.
Leg nu op een platte schaal de peterselieblaadjes.
Snijd het onderste kapje van de eieren zodat ze kunnen staan.
Zet ze op de peterselie. Nu de ’tomatenhoedjes’ op de eieren zetten.
En druk met een tube mayonaise witte puntjes op de tomaten.

 

 

(gevonden op http://kids.flevoland.to)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor je bezoek! Wil je ons ook volgen op Instagram? bedankt!

%d bloggers liken dit: