Aardappel koekjes

 

Deze aardappel koekjes zijn ideaal voor als u puree over hebt of als vervanging van de puree natuurlijk.

 

Ingrediënten:

600 g koude puree
1 koffielepel aardappelzetmeel
1 eigeel
boter
olijfolie

 

 

Bereidingswijze:

Meng het eigeel en aardappelzetmeel door de koude puree.
Rol bolletjes van ca 30 g en duw ze plat.
Doe voor de helft boter en voor de helft olijfolie in een pan.
Bak de koekjes langs beide kanten goudbruin.

 

 

 

TIP:

In Duitsland heet dit receptje “Reibekuchen”. Alle duitse mamas maken dit en ze serveren het met appelspijs.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor je bezoek! Wil je ons ook volgen op Instagram? bedankt!

%d bloggers liken dit: