Avocado Pizza – Groene Pizza
Eerder heb ik al eens iets geschreven over een witte pizza en vandaag presenteer ik jullie een … groene pizza!
Als een mens dingen in huis heeft die op moeten en wat surft op het internet komt hij al vlug rare combinaties tegen. Zo is het ook gegaan met deze avocado pizza. Voor de lol gooide ik deze twee ingrediënten in Google en onmiddellijk had ik honderden resultaten.
Zo zie je maar, wat voor ons vreemd klinkt is ergens anders perfect normaal.
In de kast zag ik ook nog een blikje tonijn staan dus dat heb ik er ineens maar bij gedaan.
Ingrediënten:
1 basis pizza (bolognese)
1 rijpe avocado
1 blikje tonijn
1 teentje look
citroensap
peper
zout
Bereidingswijze:
Doe de rijpe avocado in een beker samen met wat citroensap, de versneden look, de peper en het zout. Doe het sap van de tonijn er bij en mix alles tot je een half lopend papje hebt.
Doe nu de rest van de tonijn er bij en meng alles goed ondereen met een vork.
Bedek de pizza met de groene brij die je net gemaakt hebt en zet alles nog een tiental minuten in een oven van 200 graden.