Bavetten met tekst – slabbetjes met tekst

De geboorte van een baby is altijd een heugelijke periode en familie en vrienden zijn dan dikwijls op zoek naar een geschikt cadeau. Het probleem met baby cadeautjes is dikwijls dat je niet veel keuze hebt. Grotere spullen die op een geboorte lijst staan worden meestal gekocht door de familie dus dat is meestal geen optie. Kleding is ook moeilijk want zeker de eerste weken groeien de babys daar snel uit. Wat moet je dan wel kopen… ?

Hieronder geef ik jullie een leuke cadeau tip waar de baby (en de ouders) een lange tijd plezier van gaan hebben.

Slabbetjes met tekst

Bavetten (of slabbetjes voor de Nederlanders) is iets dat men zowieso voor een lange tijd nodig heeft en is dus een echt handig cadeau. Als je er voor zorgt dat ze er ook nog eens goed uitzien en als je er een naam of boodschap op laat zetten is het nog beter!

Bij Yoursurprise.be  heb je de keuze uit verschillende modellen en je kan er boodschappen of een foto op de bavetten laten zetten.

bavetten met tekst

Op deze site moet je eerst de kleur kiezen en daarna kan je aan het ontwerp beginnen. Allemaal heel eenvoudig. De slabbetjes hebben achteraan een Velcro strip om ze dicht te maken dus dat is ook heel handig.

Wie wat rondkijkt gaat zeker nog andere sites vinden ook maar ik vind deze één van de beste. Ik heb al dikwijls andere spullen daar besteld en het is altijd prima in orde!

Meer informatie en andere spullen voor de baby vind je hier: Yoursurprise.be

Ook bij Bol.com kan je uiteraard van die slabbetjes vinden maar die kan je dan weer niet personaliseren:

[bol_bestsellers limit=”5″ block_id=”bol_585bdbe41a172_bestsellers” cat_id=”11367″ name=”kmkslabbetjes” sub_id=”” title=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”599″ cols=”3″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

 

Ken je zelf nog andere webshops die echt de moeite zijn? Laat het gerust weten in de commentaren.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor je bezoek! Wil je ons ook volgen op Instagram? bedankt!

%d bloggers liken dit: