De beste restaurants met kinderen

Wij vinden het heerlijk om na een drukke werkweek lekker op restaurant te gaan.Het liefst van al nemen we de kinderen gewoon mee maar in praktijk is dat niet altijd even evident. Kinderen blijven kinderen en soms lukt het ze gewoon niet om stil te blijven zitten. In sommige restaurants is dit niet echt een probleem omdat ze een speciale hoek voor kinderen hebben maar in andere restaurants kijken ze je bijna buiten als de kinderen een beetje luidruchtig zijn.

Een oplossing kan zijn van altijd een tablet of een smartphone mee te nemen maar dat is toch ook niet ideaal. Veel liever ga ik naar een restaurant waar een speelhoek voor kinderen is voorzien! Alleen.. waar vind je ze?

Ik sta er telkens verbaasd van dat er zo weinig plaatsen zijn die rekening houden met de kids. Zoveel kinderen en zoveel ouders die graag samen op restaurant gaan. Je zou toch denken dat het een gat in de markt is!

Daarom mijn vraag aan jullie: Wat zijn de beste restaurants om met kinderen te bezoeken?

Zet hieronder in de commentaren welke restaurants jullie goed vinden om met kinderen te bezoeken. Ik maak van alle tips die jullie doorgeven een mooi lijstje en zet de lijst onder de foto.

Hoe meer hoe liever dus laat jullie gaan!

de beste restaurants met kinderen

Restaurants waar kinderen welkom zijn

Antwerpen Sensunik  sensunik.be
Temse Het Bekenhof www.hetbekenhof.be

 

Ken je zelf nog een kindvriendelijk restaurant? Laat het vlug weten in de commentaren en ik zet het mee in de lijst.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor je bezoek! Wil je ons ook volgen op Instagram? bedankt!

%d bloggers liken dit: