Koken Met Kids

Bol.com kiest nu ook de cadeaus voor kinderen

Vandaag moest ik toch even glimlachen. Ik kreeg een mail van Bol.com over cadeaus die je kan kopen voor andermans kinderen. Niet abonormaal hoor ik je denken, binnenkort is het Sinterklaas en daarna komen de  feestdagen eraan…

Klopt, en normaal klik ik zo’n mail direct ook weer weg maar deze vond ik wel goed gevonden. De grapjassen van Bol.com hebben het zo opgesteld dat je voor andermans kinderen best wat speelgoed kan kopen dat je zelf liever niet in huis hebt.

Hieronder een paar voorbeelden.

Cadeaus voor (andermans) kinderen

Dit zijn een paar voorbeelden van cadeaus die Bol.com voorstelt.

Die eerste en die tweede categorie begrijp ik nog wel. 🙂 Schilderen, slijm maken en confetti… we hebben het allemaal al in huis gehad! Zeker die confetti is echt zalig! Maanden nadien vind je nog her en der confetti in huis.

Dan de luide cadeaus… “De muzikale en onvermoeibare aap”, klink als pure horror.

Nee, serieus, kinderen mogen spelen met wat ze willen van mij maar toch, die luide spullen kunnen soms echt op je zenuwen beginnen werken.

bolcomvuil

bolcomluid

Met de competitieve cadeaus zie ik persoonlijk weinig mis. Ik hou zelf wel van een goed spelletje en als er dan af en toe eens wat onenigheid van komt.. Tja dat hoort erbij zeker?

Vooral die Monopoly voor valsspelers intrigeert mij wel. De kans is groot dat ik deze effectief ga kopen maar dan wel voor mijn eigen kinderen. Er worden tegenwoordig nog zo weinig gezelschapspellen gespeeld…

bolcomcomp

 

Ik haat spam maar als het op deze manier kan, kan ik er ook nog wel mee leven.

Wat denken jullie ervan? Moet Bol.com zich vooral met zichzelf moeien of kan het wel deze ludieke mails? Laat het even weten in de commentaren.

Wie zich niet meer kan inhouden en nu onmiddellijk alles wil bestellen moet even kijken op de site:

 

 

 

9 reacties

  1. Wij kopen heel veel bij Bol.com. Wij zijn een goede klant! Enige reclame waar ik eigenlijk niet van houd is de papieren folders. Doe maar digitaal. Beter voor milieu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Bedankt voor je bezoek! Wil je ons ook volgen op Instagram? bedankt!

%d bloggers liken dit: