Gepersonaliseerde keukenspullen

We leven meer en meer in onze keukens en daarom is het eens zo belangrijk om alles zo gezellig mogelijk te maken. Een plantje hier en daar en de juiste sfeerverlichting kan al veel doen maar je kan nog veel meer doen.

Bij Yoursurprise.be kan je allerlei soorten keuken materiaal laten personaliseren. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het en overal kan je een persoonlijke tekst of een foto op laten zetten. Hieronder geef ik een paar voorbeelden mee maar ga vooral zelf eens kijken want je vind er echt zowat alles!

Gepersonaliseerde keukenspullen

ovenwanten-met-tekst

Ovenwanten met naam

Deze ovenwanten kan je in verschillende kleuren en modellen krijgen en je kan er de naam of de tekst laten opzetten die je zelf wenst.

Dit is uiteraard meer iets voor mama’s of papa’s maar iets grotere kinderen kunnen misschien ook al helpen met af en toe een pot of een schaal uit de oven te halen.

Klik op de foto hiernaast om alle modellen te zien.

kinderborden-met-foto

Borden met een zelfgekozen foto

Borden heb je zowieso nodig om te kunnen eten en deze kinderborden met foto vind ik heel leuk!

De borden zijn gemaakt van stevige kunststof dus als ze een keer op de grond vallen is dat niet erg. Je kan kiezen tussen een tiental verschillende designs met dieren. Uiteraard kan je het bord nog personaliseren met een foto van je kinderen.

Bekers en tassen met foto’s of tekst

gepersonaliseerde keukenspullenEen goede tas koffie of thee ’s morgens smaakt nog beter met een foto-tas. Deze tassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en in verschillende kleuren. Kies een mooie foto van je kinderen of kleinkinderen, laat hem op de tas drukken en klaar is kees.

Wat je ook kan doen is voor elk kind een eigen gepersonaliseerde tas maken met hun eigen foto. Zo heb je ’s morgens nooit geen discussie meer over wie welke tas gaat nemen.

 

Meer info en keuken accessoires op Yoursurprise.be

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor je bezoek! Wil je ons ook volgen op Instagram? bedankt!

%d bloggers liken dit: