Goedkopere tickets voor Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is zowel voor de kinderen als voor de ouders een ware belevenis dus je moet er minstens één keer geweest zijn. Het is slechts 3 uurtjes rijden vanuit Brussel en ook met de trein geraak je er vlot. De inkom is relatief duur maar gelukkig kan je op internet gemakkelijk goedkopere tickets voor Disneyland vinden.

Geregeld zijn er promoties en daar moet je dus van profiteren! Via de banner hieronder kan je bijvoorbeeld al een serieuze korting krijgen:

Disneyland Parijs

Ikzelf ben vorig jaar geweest en heb ook gebruik gemaakt van een actie om goedkopere tickets te bemachtigen. Ik moet zeggen dat ik zelf helemaal geen Disney fan ben was maar na een half uur in het park ben je helemaal verkocht!

Alles is groot natuurlijk maar op één of andere manier slagen ze er perfect in om alles kraaknet te houden. De attracties zijn ook allemaal piekfijn afgewerkt en zijn dikwijls in het thema van één of andere Disney film. Je moet natuurlijk overal aanschuiven maar dat heb je in andere pretparken ook.

Disneyland Parijs is echt groot (er zijn trouwens 2 verschillende parken) dus je loopt er echt wel ettelijke uren rond. Wij hadden voor overdag een rugzak mee met wat hapjes en drankjes maar uiteraard kan je in het park zelf ook eten en drinken bestellen. ’s Avonds zijn we gaan eten in het Blue Lagoon restaurant aan de attractie van Pirates of the Caribbean. Lekker eten voor een normale prijs!

Toen wij er waren hadden we een hotel een beetje verder, dus niet één van de Disney hotels, en dat was jammer. We moesten ’s avonds dus nog helemaal naar het hotel rijden en ’s morgens voor dag twee terug naar Disneyland. Als ik nog eens terug ga kies ik zeker één van de hotels aan het park zodat je ook ’s avonds in de ‘magie’ blijft.

Hieronder nog een paar foto’s van toen wij er waren en nog een tip: blijf zeker tot de slotshow ’s avonds! Deze is echt heel knap en een top afsluiter van de dag.

goedkopere tickets voor disneyland goedkopere tickets voor disneyland goedkopere tickets voor disneyland

De grootste voldoening: Kinderen die superblij zijn op de attracties in Disneyland!

goedkopere tickets voor disneyland

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor je bezoek! Wil je ons ook volgen op Instagram? bedankt!

%d bloggers liken dit: