Met kinderen naar Sri Lanka

“Sri Lanka is een prachtig land en ook bijzonder geschikt voor kinderen. Overal vriendelijke mensen en supermooie natuur.” Dat zeg ik niet, nee, dat zeiden mijn schoonouders toen ze terug kwamen van een rondreis in Sri Lanka. Met kinderen naar Sri Lanka is niet direct iets waar ik onmiddellijk aan zou denken maar kijk, blijkbaar is het een echt geschikte en avontuurlijke locatie.

Mijn schoonouders zijn bevriend met een Sri Lankaan en zo zijn ze er eigenlijk terecht gekomen. De man is recent gestart met een reisbureau en voorziet gepersonaliseerde pakketten die bij de traditionele reis bureaus tonnen vol geld kosten.

Ik heb zelf de website al eens onderzocht en tussen het huidige aanbod zit eigenlijk al voor ieder wat wils. Er is nog geen standaard pakket voor reizen met kinderen maar als je contact opneemt met hen stellen ze met plezier iets samen.

Meer info vind je op de website: http://www.srilankanbeach.com/ . Wie op de hoogte wil blijven via Facebook kan hier terecht: https://www.facebook.com/srilankanbeach/.

met kinderen naar Sri Lanka

Met kinderen naar Sri Lanka – Wat te doen en is het wel veilig?

Om te beginnen is een reis naar Sri Lanka een echt avontuur voor heel het gezin. Sri Lanka ligt schuin onder India dus je kan echt wel spreken van een verre reis! Vanuit Brussel ben je ongeveer 14 uur onderweg. Het is dus aan te raden om voor minstens twee weken te gaan.

De bevolking is voornamelijk boedhistisch en hier en daar heb je ook christenen en moslims. Een mengeling van zowat alles zeg maar. De bevolking staat bekend als zijnde heel vriendelijke en het is echt wel veilig!

Er is naar het schijnt echt zoveel te zien dat je twee of drie weken gemakkelijk vol krijgt. Om te beginnen heb je natuurlijk de prachtige stranden. (Sri Lanka ligt relatief dicht bij de Malediven dus je kan je er iets bij voorstellen.) Daarnaast zijn er zowat over heel het eiland prachtige tempels waar de aapjes gewoon vrij rond lopen. Ook de natuurparken, de watervallen en de theeplantages zijn allemaal een bezoek waard.

Reken bij al die troeven ook nog een bevolking die altijd vriendelijk en behulpzaam is en je hebt een droomvakantie! Het enige waar je naar het schijnt wat voor moet oppassen is het verkeer. Blijkbaar nemen ze het niet zo nauw met de verkeersregels als wij hier in Belgie en Nederland.

Voor meer info verwijs ik jullie graag naar deze website: http://www.srilankanbeach.com/ Zeg gerust dat je het artikel op deze website hebt gelezen. Nog één ding, op de website staan prijzen voor pakketten, en die zijn zowat de goedkoopste die je kan vinden, maar daar zitten geen vluchten in. Tickets moet je dus nog apart boeken.

Als je trouwens echt interesse hebt om er naar toe te gaan bekijk dan zeker ook het artikel over Reisroutes Sri Lanka met kinderen eens, daar staan ook veel tips in.

 

 

2 gedachten over “Met kinderen naar Sri Lanka

  • 18 februari 2017 om 19:15
    Permalink

    Its a great article to read. lots of interesting packages are offered by them. Facebook fanpage is the best way to see what SriLankan Beach is offering.

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor je bezoek! Wil je ons ook volgen op Instagram? bedankt!

%d bloggers liken dit: