Leuke keukenspulletjes bij Radbag!

Geregeld gaan we op internet op zoek naar leuke spullen om de keuken mee op te vrolijken en deze keer zijn we op de site van Radbag terecht gekomen. Dit is een gadget site die de laatste maanden erg populair geworden is en wat blijkt, ze hebben ook heel leuke spullen voor in de keuken.

Uiteraard staan er heel wat spullen op die voor volwassenen zijn maar ik heb toch ook een paar dingen gevonden die voor heel het gezin geschikt zijn. Hieronder geef ik jullie een opsomming van mijn favoriete keuken gadgets.

Leuke cadeautips voor in de keuken

Onderstaande spullen zijn natuurlijk zeer geschikt om als cadeau te geven maar je kan ze natuurlijk ook gewoon voor jezelf kopen.

Nessie Soeplepel

Deze soeplepel is veel cooler dan de gewone ijzeren pollepels. Hij ziet er uit zoals het monster van Loch Ness en de felblauwe kleur brengt ineens wat leven in de keuken.

Star Wars peper en zout vaatjes

Fans van Star Wars in huis? Dan moet je deze hebben! Peper en zout maar dan met een science fiction toets.

Moleculaire keukenset

Wil je van je kind een sterrenkok maken? Geen probleem! Met deze moleculaire keukenset kunnen ze alvast wat oefenen.

nessie_suppenkelle_1 star_wars_salt_and_pepper_shaker_1 molekular-r-sets_1_1 funny_cat_egg_form_1 hip_coffee_stencils-1 sumo_egg_eierbecher_1

Funny Cat spiegeleitjes maken

Met deze vorm in de vorm van een kat maak je de beste spiegel eieren! Het enige dat je nog moet doen is zorgen dat de dooiers niet breken.

Hip Coffee (of Hip Choco)

Ook al eens afgevraagd hoe ze in chique koffiebars van die mooie figuurtjes maken? Heel simpel, je moet gewoon het juiste materiaal hebben. Met deze vormpjes maak je zelf super coole koffie of chocomelk met een figuurtje op.

Sumo eierdopjes

Een beetje humor kan nooit geen kwaad, ook niet in de keuken. Deze funny dopjes bezorgen je al van bij het ontbijt een smile op je gezicht.

 

Niet direct naar waar jij naar op zoek bent? Op de site van Radbag vind je nog veel meer Cadeautips?

 

 

Een gedachte over “Leuke keukenspulletjes bij Radbag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor je bezoek! Wil je ons ook volgen op Instagram? bedankt!

%d bloggers liken dit: