Nutella komt met Pasen met een speciale pot

Ter gelegenheid van Pasen, verandert Nutella in een snoezig konijn en laat op deze manier de lente binnen in ons huis. Hij brengt meteen kleur en vrolijkheid op onze ontbijttafels en dit vanaf maart.

In de lente ontwaakt de natuur uit een diepe winterslaap. Daarom koos Nutella dit moment uit om een pot van 1 kg uit te brengen met een snoezig
konijntje erop als symbool voor de lente. De pot is vanaf maart in beperkte oplage verkrijgbaar en zorgt voor kleur bij de brunch of op andere lekkere Paasmomenten.

nutella-limited-edition

Nutella creëert enthousiasme met limited editions.

Nutella staat garant voor vrolijkheid en enthousiasme met gepersonaliseerde potten en gelimiteerde edities. Deze lente mag u in geen geval de kleurrijke bunny-pot missen die aan de ontbijttafel en op andere gezellige momenten garant staat voor een vrolijke toets.

Net zoals de winter-editie met de pinguïn pot, wordt deze lente-editie vast en zeker een schot in de roos. Met zijn leuke looks staat hij vast beeldig op uw tafel. En met zijn overheerlijke, unieke smaak en onovertroffen recept overtuigt hij al sinds 1964 alle lekkerbekken onder ons.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor je bezoek! Wil je ons ook volgen op Instagram? bedankt!

%d bloggers liken dit: