Omelet loempia met kaas en hesp
Deze omelet in de vorm van een loempia is absoluut vlug klaar en is superlekker met een paar boeren boterhammen!
Ingrediënten:
1 à 2 eieren p/persoon
hamblokjes
gemalen kaas
peper
zout
bakboter
Bereidingswijze:
Laat een klontje boter smelten in de pan en klop ondertussen de eieren. Let er op dat het vuur niet te hoog staat, omeletten die aangebakken zijn lijken nergens op.
Doe de geklopte eieren in de pan en doe er onmiddellijk een deel van de gemalen kaas en de hamblokjes bij.
Alles mooi laten bakken tot het ei niet meer vochtig is.
Laat nu het omelet op een bord glijden en rol het voorzichtig op tot je een dikke Omelet-Loempia hebt. Nu nog wat gemalen kaas erover en smullen maar!
Uiteraard kan je nog uitjes, bieslook, peterselie, enz. toevoegen als je dat lekker vindt.
Smaakt heel lekker met bruine boterhammen die ruim besmeerd zijn met boter.