Koken Met Kids
Spaghetti kaas hesp

Spaghetti met kaas en hesp

 

Ingrediënten voor Spaghetti met kaas en hesp:

12 sneden gekookte ham
200 gr geraspte kaas
1 pak spaghetti
100 gr bloem
100 gr boter
1 l melk
nootmuskaat
peper
zout

 

Bereidingswijze:

Maak een bechamelsaus door de boter te smelten en de bloem toe te voegen. 

Laat de bloem even aanbakken. Neem de pot van het vuur en doe er de melk beetje bij beetje bij. Roer ondertussen goed met een garde om klonters te vermijden. 

Zet de saus terug op het vuur en laat opkoken.

Ondertussen kan je de spaghetti al opzetten om te koken (zie op de verpakking hoe lang hij moet koken)

Doe nu geleidelijk de gemalen kaas er bij. Goed blijven roeren met je garde tot alles gesmolten is.

Nu mag je de saus naar smaak kruiden met nootmuskaat, peper en zout.

Doe nu de in stukjes gesneden hesp er bij en laat nog een paar minuutjes opstaan.

Als de spaghetti klaar is giet je hem af en schep je hem op een bord. Doe er een grote lepel kaas-hesp saus over en meng alles goed onder elkaar.

Spaghetti kaas hesp

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Bedankt voor je bezoek! Wil je ons ook volgen op Instagram? bedankt!

%d bloggers liken dit: