Super gemakkelijke appeltaart
Ingrediënten voor super gemakkelijke appeltaart:
100 g blonde cassonadesuiker
1 citroen
3 dikke appels
2 eieren
50 g zachte boter
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180°C.
Doe de zachte boter, de suiker en de eieren in een kleine kom en meng met de garde.
Pers het sap uit de citroen en giet het in een grote kom. Schil de appels en rasp ze met de grove kant van de rasp. Doe ze achtereenvolgens in het sap in de kom en meng goed. Giet er de eierbereiding bij en meng.
Leg het kruimeldeeg in een taartvorm en druk het goed tegen de rand. Strijk met de vlakke kant van een mes over de rand (zo valt het overtollige deeg eraf).
Giet er dan de appelvulling in. Strijk de bovenkant een beetje glad en bak de taart 30 min. in de oven.
Serveer warm of koud. (warm met een bolletje ijs is bijvoorbeeld al heel lekker)