Webshop kinderkleding getest: Kidzrules.be

Geregeld testen we eens een webshop uit en deze keer hebben we Kidzrules.be onder de loep genomen. Het is een shop waar ze kinderkleding verkopen voor babys, kids en tieners.

Veel mensen hebben nog altijd een beetje schrik om te bestellen via internet maar dat is in dit geval helemaal niet nodig. Naast de online shop hebben ze ook een gewone winkel in Lichtaart. Dat geeft toch altijd meer vertrouwen dan een webshop waar je niet weet wie er achter zit. Mensen die in de buurt van Lichtaart wonen kunnen dus eigenlijk ook gewoon naar de winkel gaan…

Qua merken hebben ze zowat alle bekende merken: CKS, IKKS, Noppies, NoNo, enz. Er staan ook een deel merken tussen die ik persoonlijk niet kan maar de kleding ziet er van elk merk wel heel modern en cool uit.

merkenkidzrules

De webshop zit vrij goed in elkaar, je kan alles sorteren op merk, kleur, maat en prijs. Qua betalingsmogelijkheden heb je ook de gebruikelijke zaken: Paypal, Visa, Mastercard, enz.  Verzending is gratis vanaf bestellingen van 50 euro. Allemaal prima dus.

En hoe zit het met de prijzen? Ook vrij goed vind ik. Het gaat allemaal over merkkleding en natuurlijk is het ene merk al wat duurder dan het andere maar over het algemeen lijken mij dit scherpe prijzen.

(Ik zie trouwens dat er momenteel al een soort koppelverkoop is met korting vanaf 2 stuks)

Op we webshop zit ook een Outlet gedeelte en daar hebben ze heel wat stuks aan -50%, interessant voor als je nog vlug iets wil kopen voor je kinderen of als je iemand een cadeautje moet doen.

Als je het zelf wil bekijken, klik gewoon op de banner hieronder:

Heb je zelf deze webshop al gebruikt of ben je al in de gewone winkel geweest? Laat dan zeker even weten wat jullie ervaring hiermee is.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor je bezoek! Wil je ons ook volgen op Instagram? bedankt!

%d bloggers liken dit: