Zelf choco maken

 

Dit is een goed idee als het net Pasen of Sinterklaas is geweest.

Met al die paas eieren of Sinterklaas popjes kan je allerlei dingen doen. Je kan er een heerlijke chocolademelk of een gemarmerde cake mee maken of je kan bijvoorbeeld ook zelf choco maken!

Zelfgemaakte choco

 

Ingrediënten:

100 gr fondant chocolade
250 gr suiker
300 gr boter
1/2 tas kokende melk
2 eieren

Bereiding:

1. Breek de chocolade in stukjes. Voeg daarbovenop de suiker en de boter.

2. Plaats de bokaal in een warmwaterbad tot de chocolade lopend is.

3. Giet de kokende melk bij het mengsel en meng alles gedurende een halve minuut met de mixer.

4. Voeg de eieren erbij en meng nog één minuut met de mixer.

5. Laat het mengsel opstijven in de koelkast.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor je bezoek! Wil je ons ook volgen op Instagram? bedankt!

%d bloggers liken dit: