Recept Chinese Gelukskoekjes

 

Ingrediënten voor 15-20 koekjes:

2 eiwitten
40 g poedersuiker
40 g bloem
30 g boter

 

Bereidingswijze:

Klop de eiwitten tot ze schuimen. Voeg suiker, bloem en boter toe en meng tot je een egale pap hebt. Laat nu het beslag 15 minuten rusten.
Ondertussen kan je de over voorverwarmen op 180°. Leg op een bakplaat bakpapier en teken met behulp van een tas cirkels van ong. 10cm diameter. (Als je een ring hebt is het nog veel eenvoudiger)

Als het beslag 15 minuten gerust heeft doe je met een spatel een fijn laagje in de cirkels.
Dit mag de oven in voor 5 minuten. Als de randjes bruin beginnen worden is het goed.

Zorg er zeker voor dat je papiertjes al geschreven en gevouwd zijn. Als de koekjes uit de oven komen moet het snel gaan!

Haal alles uit de oven en leg op elk koekje een papiertje. Vouw de koekjes dubbel en nog eens dubbel.

Nu enkel nog laten afkoelen en opdienen.

 

Kung Hai Fat Choi!

 

Deeg gelukskoekjes Chinese gelukskoekjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor je bezoek! Wil je ons ook volgen op Instagram? bedankt!

%d bloggers liken dit: