Super coole bodys voor babys

Wie zegt dat je baby (of petekindje) er in de eerste weken van zijn of haar leven moet bijlopen als al de rest?? Met deze coole bodys voor babys vallen ze direct op. Ik heb deze spulletjes gevonden bij Kidscotton.be. Hieronder heb ik een paar voorbeelden gezet maar ze hebben er nog tientallen anderen.

 

coole bodys voor babys

Er zitten modellen bij voor zowel jongetjes als meisjes en in verschillende thema’s. Superhelden, The Muppets, Rock bands, enz. Kies maar uit wat het beste past bij jouw eigen stijl!

Als ik terugkijk naar de kleertjes die men mij aandeed eind jaren zeventig is er toch één en ander serieus veranderd! 🙂

Je weet natuurlijk nooit of de jaren 70 stijl binnenkort een zoveelste revival krijgt…

Nog één ding, wat is nu de correcte naam voor deze spullen? Ik noem het altijd een body maar in Nederland zouden het rompertjes (?!) zijn en hier en daar hoor ik ook mensen spreken over kruippakjes. Laat het me weten als jij weet hoe ik dit moet noemen.

Meer info: Kidscotton.be

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor je bezoek! Wil je ons ook volgen op Instagram? bedankt!

%d bloggers liken dit: