Recept voor appelbeignets

 

Ingrediënten:

appelen
2 el olie
poedersuiker
320 gr bloem
2 eieren (gesplitst)
3 dl melk
100 gr suiker

Bereidingswijze:

Klop de suiker los met het eigeel. Meng er de bloem, olie en de melk onder. Kruid af met een snuifje zout. Klop de eiwitten stijf en spatel ze voorzichtig onder het beslag.

Schil de appelen, boor het klokhuis uit en snijd het vruchtvlees in schijven van 1cm dik. Draai de appelschijfjes één voor één door het deeg.

Laat fruiten in matig hete frituurolie. Laat uitlekken, bestrooi met poedersuiker en dien warm op.

 

Recept voor appelbeignets

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor je bezoek! Wil je ons ook volgen op Instagram? bedankt!

%d bloggers liken dit: