Vakanties op de camping

Met jonge kinderen is de camping dikwijls een leuk en betaalbaar alternatief. De kunst is natuurlijk van een camping te vinden waar heel het gezin zich gelukkig voelt. Een luxe camping ergens aan een Spaanse costa of in het zuiden van Frankrijk is leuk maar ik heb ergens een site gevonden waar ze nog veel andere mogelijkheden aanbieden: Thema vakanties op de camping!

Bij Camping reizen heb jeĀ allerlei soorten camping reizen gebaseerd op thema’s. De thema’s zijn heel uiteenlopend en zijn vooral voor volwassenen maar ook voor kinderen zitten er enkele leuke zaken tussen:

  • Actieve vakanties
  • Vakanties voor tieners
  • Fietsvakanties
  • Vakanties met je huisdier
  • Vakanties speciaal voor grote gezinnen
  • Enz.

vakanties-huisdier fietsvakanties

Bij een camping denk je natuurlijk altijd aan outdoor living maar bij de actieve vakanties vind je bijvoorbeeld allemaal campings waar ze net wat meer doen. Deze campings bieden aciviteiten in de genre van boogschieten, kano varen, gps-tochten, enz. aan.

Voor de grotere gezinnen bestaan er ook formules waar je niet in een tent slaapt maar in een grote stacaravan. Een tent is leuk maar als je met een paar kleine kids op verlof bent is een caravan misschien niet iets handiger.

De rest van de formules moet je zelf maar eens bekijken want volgens mij zitten er voor kampeer liefhebbers echt wel leuke dingen tussen. Als je zelf al zo een thema vakantie hebt gedaan dan mag je in de commentaren altijd laten weten hoe het was. Reviews op een reiswebsite zijn handig maar echte commentaren vanop een blog zoals deze zijn nog net iets handiger. šŸ™‚

 

Kijk gerust even op Suncamp voor campingdeals te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor je bezoek! Wil je ons ook volgen op Instagram?Ā bedankt!

%d bloggers liken dit: